Salt la: navigare, căutare

Corespondenţă prin module de administrare

Trimitere mail din modulul de administrare

Pentru administrarea cutiilor poştale este disponibilă o suita integrată de colaborare cu ajutorul căreia se execută corespondenţa de e-mail. Utilizând modulele de administrare li se pot trimite mesaje interne celor prezenţi în sistem.


Corespondenţa prin module de administrare cuprinde mesaje adresate grupurilor de utilizatori şi mesaje de tip sesizări tehnice. Modulul Trimitere e-mail poate fi accesat atât de administratorii de sistem cât şi de profesorii cu drept de administrator. Avantajul acestui modul constă în oportunitatea trimiterii de mesaje grupurilor şi rolurilor de utilizatori. Suportul tehnic este dedicat exclusiv administratorilor de sistem.

Suport tehnic

Din modulul aflat sub Reţea/Suport administratorul de sistem poate trimite mesaje de sesizări tehnice echipei de dezvoltare OcSS. Acest modul este dedicat exclusiv administratorilor de sistem.


10 b support mail to all 1.jpg


Trimitere e-mail pentru grupuri

Acest modul de administrare (Sistem/Trimitere e-mail) poate fi accesat de către administratorii de sistem sau de către profesorii cu drept de administrator. Avantajul acestui modul constă în oportunitatea trimiterii de mesaje simultane grupurilor şi rolurilor de utilizatori, sau chiar tuturor utilizatorilor existente în sistem (Pentru toţi utilizatori).


10 b support mail to all 2.jpg

<- Articolul precedent | Articolul următor ->