Salt la: navigare, căutare

Acces de la distanţă


Accesul de la distanţă permite conectarea de la distanţă la un echipament aflat în reţeaua locală a OcSS. Pentru accesarea unui dispozitiv de la distanţă este necesară configurarea opțiunii de Port Forward a Router-ului pentru porturile dispozitivului.


Practic, se deschide un port în router pentru a permite accesul la un dispozitiv din reţea. Un scenariu posibil pentru această operaţiune ar fi accesarea DVR-ului pe dinafara reţelei. DVR-ul este un sistem de înregistrare video. După efectuarea setărilor de Port Forward, un calculator sau un smartphone poate accesa de la distanţă, via Internet, DVR-ul conectat în reţeaua locală.

Integrarea în rețea a DVR-ului şi a camerei de supraveghere (cam1-pc00) se execută în meniul Reţea/Săli/Staţii de lucru, iar cu ajutorul modului de administrare Acces de la distanţă adăugăm o nouă configurație de acces de la distanță.


09 c client remote access 1.jpg


Dacă vrem să accesăm din exterior (prin internet) cam1-pc00, disponibilă la adresa https://mydns.ro:1025, trebuie să efectuăm următoarele setări:


09 c client remote access 2.jpg

<- Articolul precedent | Articolul următor ->